Man door het lint om koude pizza

Een 27-jarige man uit Amersfoort is zondag volledig door het lint gegaan in een pizzeria omdat hij een koude pizza kreeg thuisbezorgd. Toen hij verhaal ging halen bij de betreffende zaak sloeg hij een medewerkster in haar gezicht. Hij is aangehouden, meldt de politie maandag.

De vrouw liep de klap op toen ze de man, die haar de huid volschold, samen met een andere klant de pizzeria uit probeerde te werken. De man was daar verschenen nadat hij in eerste instantie thuis de pizzeria had gebeld toen zijn avondeten een koude hap bleek te zijn. De zaak wilde de pizza echter niet terugnemen, waarop de man naar de pizzeria kwam.


De gewaarschuwde politie klopte even later bij de woning van de woedende man aan. Hij is na verhoor vrijgelaten met een proces-verbaal op zak.

25 februari 2013, 14:16
© [Copyright 2013 Demet TV]