‘Voormalig PVV’er wordt moslim’

Het Haagse raadslid Arnoud van Doorn, een voormalige PVV’er, lijkt zich te hebben bekeerd tot de islam. Hij heeft op Twitter de islamitische geloofsbelijdenis gepubliceerd, gevolgd door de woorden ‘nieuwe start’.


Van Doorn twitterde de geloofsbelijdenis in het Arabisch. In het Nederlands is de tekst: “Ik getuig dat er geen god is behalve Allah, en ik getuig dat Mohammed de boodschapper is van Allah.” Van Doorn wil er verder niet op ingaan, en stelt dat het al dan niet aanhangen van een religie een privézaak is.

Van Doorn werd eind 2011 uit de PVV-fractie in de Haagse gemeenteraad gezet. Hij ging verder als onafhankelijk raadslid. Vorige maand werd hij aangehouden omdat hij geheime stukken had gelekt. Ook zou hij softdrugs hebben verkocht aan kinderen.

Hieronder het twitterbericht van Arnoud van Doorn

 

 

 

28 februari 2013, 14:55
©Demet TV