Moszkowicz blijft beste advocaat voor Wilders

 

Geert Wilders lijkt niet erg gecharmeerd van de beslissing van het Hof van Discipline om advocaat Bram Moszkowicz uit zijn ambt te zetten. “Geroyeerd of niet, Bram Moszkowicz is voor mij de beste advocaat van Nederland!”, twittert de PVV-leider.


 

Moszkowicz was Wilders’ advocaat toen hij twee jaar geleden terechtstond voor groepsbelediging en het aanzetten tot haat en discriminatie. Wilders werd vrijgesproken. 

Jort Kelder, die Moszkowicz eerder ‘maffiamaatje’ noemde, laat geen traan om het opgelegde beroepsverbod. “Exit Bram. Raad van Discipline pleegt geen klassejustitie en schrapt Moszkowicz van het tableau”, schrijft hij op Twitter.

De 52-jarige Moszkowicz was naar het hof in Den Bosch gestapt nadat hij vorig jaar uit zijn ambt was gezet door de Raad van Discipline. Hij nam grote sommen contant geld aannam van cliënten zonder dit te melden en miste verplichte bijscholingscursussen. Ook zijn administratie was niet op orde.

22 april 2013, 16:31
©Demet TV