Haags PvdA-raadslid Mustafa Okcuoglu opgestapt

Gemeenteraadslid Mustafa Okcuoglu van de PvdA in Den Haag is opgestapt. Dat laat hij aan Demet TV weten. Okcuoglu is opgestapt na de commissievergadering over het Spuiforum in Den Haag.

Aan ANP laat Okcugolu weten dat er dingen gezegd zijn die ‘niet conform de afspraken zijn. Daar kan ik mij niet mee verenigen.’


In november werd het plan voor het Spuiforum aangenomen. Er zou een nieuwe dans- en muziekcentrum in de stad komen. Maar de achterban van de partij is terughoudend. ‘Ik hoop dat de PvdA luistert naar de achterban en die meningen niet naast zich neerlegt’, aldus Mustafa Okcuoglu.

Donderdag wordt in de gemeenteraad een besluit genomen over het Spuiforum. De PvdA heeft het college om uitstel gevraagd.

Update:

Op de website van de PvdA staat te lezen dat de partij het vertrek van Okcuoglu betreurt. ‘De fractie van de PvdA vindt het jammer dat Mustafa Okcuoglu de fractie heeft verlaten. Fractievoorzitter Jeltje van Nieuwenhoven betreurt dit vooral omdat ze daar graag met hem over in gesprek was gegaan.’

 

 

© Demet TV

 

Lees ook: Weinig draagvlak voor nieuwbouw Spuiforum Den Haag