Facebook getroffen door berichtenstoring

Facebook-gebruikers kunnen maandagmiddag geen berichten plaatsen op het sociale netwerk. Ook het ‘liken’ van berichten of afbeeldingen werkt op dit moment niet. Gebruikers wereldwijd krijgen foutmeldingen voorgeschoteld als ze hun status willen updaten. Facebook heeft nog geen uitleg gegeven over de storing.


 

De foutmelding beperkt zich niet tot de browserversie van het sociale netwerk. Ook via de officiële apps van Facebook is het niet mogelijk berichten te plaatsen.

Facebook is niet het enige sociale netwerk dat problemen ondervindt. Sinds vorige week krijgen Twitter-gebruikers foutmeldingen als ze links willen versturen via privéberichten. Twitter heeft nog niet aangegeven wanneer de problemen zijn verholpen.

2013-10-21 15:34

UPDATE: De storing lijkt voorbij.