Meld je aan voor de Turkse Peiling

Demet TV heeft onlangs laten weten een politieke peiling onder de Turkse gemeenschap te gaan houden.  De peiling moet ervoor zorgen dat de stem van de Turkse kiezer meer wordt gehoord door de politiek. De omroep is van mening dat de Turkse gemeenschap inmiddels groot genoeg is om zelf zijn eigen zaken te regelen en dit niet over te laten aan ‘peilers’ zoals Maurice de Hond. Middels de peiling gaat Demet TV proberen om politieke verschuivingen in kaart te brengen, zodat partijen inzien dat het niet vanzelfsprekend is om op de stem van de Turkse gemeenschap te rekenen.

Vijf dagen na de aankondiging hebben zich al meer dan 1400 mensen aangemeld voor de Turkse peiling. Mensen die zich aanmelden laten in reacties weten dat ze het ‘een goed initiatief’ vinden om de ‘politieke stem van de Turkse gemeenschap’ in Nederland te laten horen. Met name een grote groep Turken voelt zich steeds minder vertegenwoordigd door de politiek. Met deze peiling wil Demet TV een signaal aan de politiek afgeven.  

Vind je ook dat de politiek niet naar je luistert en  wil je je stem laten horen, meld je dan nu aan voor de Turkse Peiling. Wij zullen u niet meer dan 6 vragen stellen (ook mogelijk in het Turks) en het zal u niet meer dan 20 seconden kosten om uw mening met ons te delen.

Klik hier om je aan te melden

Klik hier voor meer informatie over de Turkse Peiling