Haagse PVV: Den Haag jihadhoofdstad van Vrije Westen

De Haagse PVV-fractie wil dat de gemeenteraad nog voor oud en nieuw terugkomt van reces naar aanleiding van een protest in Den Haag. Tijdens het protest zou volgens de Haagse PVV-fractievoorzitter Machiel de Graaf ‘de Al Qaida in Syrie verheerlijkt worden’ en ‘de democratie worden verworpen.’ Dat laat Machiel de Graag weten op de website van de Haagse PVV weten.

‘Den Haag is de jihadhoofdstad van het Vrije Westen geworden en het bulkt hier van de ‘Hagenaars’ die deel hebben uitgemaakt van Syrische doodseskaders. De bevolking is deze onveiligheid zat en Van Aartsen moet er voor zorgen dat dit tuig uit Nederland wordt verwijderd en er nooit meer in komt,’ aldus de Haagse PVV-fractievoorzitter Machiel de Graaf.

Verder laat de PVV fractie weten het onbegrijpelijk te vinden dat ‘juist op kerstavond de boodschap van de Syrische tak van Al Qaida wereldkundig wordt gemaakt.’

 

 

Bron video en foto: dewarereligie.nl