Wilders hoopt eurosceptici naar stembus te krijgen

De grootste uitdaging bij de Europese verkiezingen wordt om eurosceptici naar de stembus zien te krijgen. “Mensen die historisch minder snel geneigd zijn te stemmen voor het Europees Parlement dan voor de Tweede Kamer wil ik toch zo ver krijgen dat te doen”, zei PVV-leider Geert Wilders in het televisieprogramma Vandaag de Dag.

Wilders zei van ieder moment gebruik te maken om te laten zien wat er op het spel staat. “We zullen in de campagne ook originele methodes moeten verzinnen.” De PVV-leider hoopt met andere eurosceptische partijen een van de belangrijkste fracties in het parlement te kunnen vormen. “Al die eurofielen die het helemaal niet interesseert hoe het met Nederland gaat kunnen we dan laten zien dat er een andere wind gaat waaien in Europa, dat we ons land terugwinnen op de Europese elite.”

2014-01-07 08:21