Erbas: ‘Ik ga verder als onafhankelijk statenlid’

Bahattin Erbas die vandaag voor de tweede maal geïnstalleerd is als statenlid zegt verder te gaan als onafhankelijk statenlid als de PvdA besluit om niet meer met hem samen te werken. Dat laat hij aan Demet TV weten.

‘Ik ben vandaag weer geïnstalleerd als Statenlid Zuid-Holland. De PvdA-fractie die mij niet terug wilde hebben als statenlid heeft gezegd stappen te ondernemen om mij uit de fractie te zetten. Ik zal deze stappen van de partij afwachten. Als de partij besluit om niet meer met mij samen te werken, zal ik als onafhankelijk statenlid mijn werkzaamheden binnen de provincie voortzetten en met het zelfde geloof en vertrouwen de inwoners van Zuid-Holland blijven vertegenwoordigen,’ aldus Bahattin Erbas.

© Demet TV

 BEKIJK HIER: EXCLUSIEF INTERVIEW MET BAHATTIN ERBAS