Vrouw (78) trapt ambtenaar het ziekenhuis in

Een 78-jarige vrouw uit Den Haag heeft donderdag in haar woonplaats een buitengewoon opsporingsambtenaar getrapt. Ze was het niet eens met een bekeuring die ze kreeg omdat ze haar hond op een verkeerde plek uitliet. De 33-jarige man raakte lichtgewond en moest ter controle naar het ziekenhuis. Dat meldt de politie.

De vrouw liet haar hond uit op de Mient. Toen twee opsporingsambtenaren zagen dat het dier zijn behoefte deed op een plek waar dat niet is toegestaan, spraken ze de vrouw aan. Toen de bekeuring ter sprake kwam, knapte er volgens de politie iets in de 78-jarige.

Politieagenten hebben de vrouw aangehouden en naar het bureau gebracht. Daar is ze verhoord. De Haagse is vrijgelaten in afwachting van het onderzoek. Ze wordt strafrechtelijk vervolgd en kan ook een boete verwachten.

2014-02-21 11:00