Categories Nieuws Artikelen

‘CDA moet Wilders mond laten houden’

Het CDA moet PVV-leider Geert Wilders van repliek gaan dienen. Dat zegt CDA-prominent Willem Aantjes tegen nu.nl. “Je ziet toch hoe Wilders ons dagelijks vernedert. Ik wind me er erg over op. Als Wilders zegt dat het CDA een toontje lager moet zingen, doet het CDA dat dan ook”, aldus de voormalig CDA-fractievoorzitter.

Aantjes stelt dat zijn partij tegen Wilders moet gaan zeggen ‘dat het tijd wordt dat hij eens zijn mond houdt’. Zijn partij houdt zich nu stil, omdat het CDA het slecht doet in de peilingen en slechts 21 zetels heeft in de Tweede Kamer. “Ik hoor argumenten als ‘we moeten ons realiseren dat we de kleinste van de drie zijn en dat we er toch al niet zo best voor staan in de peilingen’.” Aantjes denkt echter dat als de partij er zo mee omgaat, het alleen maar slechter wordt.

20 februari 2012, 09:24 
©novum