Spullen Moszkowicz mogelijk geveild

De bezittingen van voormalig advocaat Bram Moszkowicz worden mogelijk op 3 december openbaar geveild. Dat gebeurt als de rechter in een kort geding in zijn nadeel beslist. Dat schrijft De Telegraaf woensdag.

Alles draait om een geschil tussen Moszkowicz en zijn voormalige raadsman Gabriel Meijers, die een factuur van zestienduizend euro betaald wil zien. Volgens de advocaat van Moszkowicz kan zijn cliënt de rekening niet betalen door het beslag van drie ton van de Belastingdienst op zijn inkomsten.

Via een kort geding probeerde Moszkowicz dinsdag een executieveiling tegen te houden. Hij zou de rekening van Meijers in termijnen willen betalen en eventueel zijn broers daarbij om hulp vragen. Of de rechter daarin meegaat, is nog afwachten voor Moszkowicz. De Telegraaf meldt dat Moszkowicz steeds meer schuldeisers achter zich aan zou hebben zitten.

2014-11-26