Weer demonstratie tegen moslims in Nederland

Pro Patria gaat opnieuw demonstreren De organisatie houdt op 28 februari een Mars voor de Vrijheid.

Pro Patria (voor het vaderland) demonstreert tegen fundamentalistische moslims. Na de aanslagen in Parijs afgelopen week willen betogers weer van zich laten horen. “Weg kijken is geen optie meer. Dat heeft Parijs ons wel geleerd. Wij willen dat de moslim fundamentalistische IS aanhang keihard wordt aangepakt!”, schrijft Pro Patria op Facebook.

De organisatie ging voor het eerst de straat op in augustus. De demonstratie in de Haagse Schilderswijk liep volledig uit de hand toen jongeren uit de wijk stenen gooiden en er een confrontatie ontstond met de betogers. Den Haag verbood daarop demonstraties in de Schilderswijk en daarna in alle woonwijken.

Waar de demonstratie in februari zal plaatsvinden, heeft Pro Patria nog niet bekendgemaakt.

2015-01-14