Veel verkeershinder rond Den Haag verwacht

Wie komend weekend in de Randstad de weg opgaat, moet rond Den Haag rekening houden met forse vertragingen. De A4 gaat tussen de knooppunten Ypenburg en Prins Clausplein op de schop en dat gaat gepaard met diverse afsluitingen en omleidingen. De VerkeersInformatieDienst verwacht veel hinder en denkt dat de vertraging al snel kan oplopen tot een halfuur.

Het werk duurt van vrijdagavond 23.00 uur tot en met zondagavond tegen middernacht. De verbindingswegen van de A4 en de A13 naar de A12 zijn dan dicht en doorgaand verkeer richting Amsterdam moet het doen met minder rijstroken. Het verkeer van en naar Den Haag wordt omgeleid, onder meer via de A20 en de N470.

Het werk moet onder meer zorgen voor een betere doorstroming van het verkeer op de drukke verkeersader. De werkzaamheden zijn na het weekeinde nog niet klaar: volgens de ANWB wordt het project pas in mei helemaal afgerond.

2015-04-08