Uitgifte Leef en leer-pas een succes!

De uitgifte van de Leef en leer-pas is een groot succes. Al duizenden Amsterdammers hebben inmiddels een Leef en leer-pas die hen helpt bij het leren van basisvaardigheden. En korting geeft op cursussen in de buurt. Sinds april is de Leef en leer-pas in heel Amsterdam en op te halen bij alle OBA vestigingen.

Misschien kent u ook mensen die graag beter Nederlands willen leren lezen, schrijven of leren om gaan met de computer. Iedereen in Amsterdam deze basisvaardigheden wil verbeteren heeft recht op de Leef en leer-pas. Deze pas is met een geldig legitimatiebewijs op te halen bij elke OBA. De pas geeft makkelijk toegang tot Oefenen.nl en recht op korting op diverse cursussen in de buurt. Lees meer over de Leef en leer-pas op de site.

Korting in de buurt
De Leef en leer-pas geeft ook recht op kortingen in op diverse cursussen en culturele locaties. Hieronder een overzicht van de actuele kortingen van het moment.

5 euro korting op Computercursus in Noord!
Op vertoon van uw Leef en leer-pas krijgt u 5 euro korting op een conputercursus bij Doras of Combiwel of bij ACC-Noord. Tot en met 30 juni 2015.

50% korting op entree Amsterdam Museum
Het Amsterdam Museum is het stadsmuseum van Amsterdam. Een ontmoetingsplek van en voor Amsterdammers en hét museum voor mensen die de hoofdstad beter willen leren kennen. Het Amsterdam Museum vertelt het verhaal van de stad Amsterdam: over toen, nu en straks. Op vertoon van uw Leef en leer-pas krijgt u 50% korting op de entree.