Categories Nieuws Artikelen

Politie beëindigt illegale houseparty

De politie heeft zondagochtend rond 5.00 uur een illegale houseparty in Maasbracht beëindigd. Er waren meerdere klachten over geluidsoverlast binnengekomen, wat voor de politie reden was om naar de loods aan de Brouwersstraat te gaan. Daar bleek een feest met ongeveer 800 mensen aan de gang te zijn. Er zijn vier personen aangehouden, aldus de politie.

Omdat niemand wilde meewerken, besloot de politie een einde te maken aan het feest. Daarbij zijn agenten en hondengeleiders uit de hele provincie Limburg ingezet. Zij zetten de stroom af en haalden de loods leeg. De geluidsapparatuur is in beslag genomen.

De vier aangehouden personen zijn twee 24-jarige mannen uit Delft, een man van 27 uit Dordrecht en een man van 28 uit Veldhoven. Zij zijn volgens de politie bij de organisatie van de houseparty betrokken.

2015-06-14