Transavia belt passagiers na noodlanding

 

Transavia heeft zondag de 170 passagiers opgebeld die zaterdag een noodlanding meemaakten na een turbulente vlucht vanuit het Spaanse Gerona. Tal van reizigers klaagden via sociale media over hun traumatische ervaringen en het gebrek aan opvang.

,,We hebben uit de media klachten vernomen van passagiers die geen prettige ervaring en geen fijne vlucht hebben gehad”, zei een woordvoerster van Transavia. ,,Het was zaterdag uitzonderlijk weer en we waren door de drukte op Schiphol niet in staat de passagiers goed op te vangen. Het is een stukje nazorg.”

Over de inhoud van de gesprekken wil de vliegmaatschappij niets kwijt. ,,Maar de telefoontjes worden zeker op prijs gesteld.”

Enkele passagiers hebben aangekondigd een klacht in te dienen bij Transavia. Zij voelen zich na de traumatische vlucht, met verschillende landingspogingen op Schiphol en Zestienhoven, aan hun lot overgelaten.

 

26 JULI 2015 Door: ANP/Demet TV