Veertig tips over dode vrouw in koffer

Bij de politie waren dinsdagmiddag zo’n veertig tips binnengekomen over de dode vrouw in de koffer die vrijdag uit de Maas in Maastricht werd gehaald. Enkele van die tips kwamen uit het buitenland, maar volgens een woordvoerster zit de gouden tip er nog niet bij.

De koffer is waarschijnlijk vorige week dinsdag door een nog onbekend persoon vanaf de Servaasbrug de Maas ingegooid. De politie heeft een foto van de dode vrouw openbaargemaakt, omdat rechercheurs nog niet weten wie het slachtoffer is en waaraan ze is overleden.

Volgens de politie was de dode vrouw tussen de veertig en zestig jaar oud. De oproep om informatie is ook in België en Duitsland verspreid. Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan deze zaak.

DINSDAG 01 SEPTEMBER 2015

Door: ANP / Demet TV