Programma’s RTL en NPO over vluchtelingen

De komende week is er op televisie ruim aandacht voor het vluchtelingenprobleem. De talkshow RTL Late Night zal maandag tijdens een speciale uitzending in het teken staan van de vluchtelingenstroom.

Jeroen Pauw zal woensdagavond op de Publieke Omroep (NPO) een programma presenteren onder de titel: ‘De grens bereikt’. Dat zal om half 9 worden uitgezonden, maakte Pauw donderdag bekend. Het programma wordt opgenomen in de studio van zijn talkshow. Het is nog niet duidelijk hoe de uitzendingen aandacht zullen besteden aan het probleem.

RTL Late Night wordt met het Rode Kruis gemaakt. Voor die uitzending wordt gedacht aan hulpverleners, maatschappelijke organisaties, bekende Nederlanders en particuliere initiatieven, die een rol moeten gaan spelen. Ook muziek zal een centrale plek in de uitzending krijgen. Ook zal worden opgeroepen geld te doneren om de vluchtelingen te helpen.

VRIJDAG 04 SEPTEMBER 2015

Door: ANP/Demet TV