Badr Hari stopt met kickboksen

Badr Hari gaat stoppen met kickboksen. Dat laat de Marokkaans-Nederlandse Hari bij een vraaggesprek op Radio Mars weten. “Ik denk er al ruim twee jaar over. Ik denk dat het tijd is om de ring te verlaten,” aldus Badr Hari.

Voordat hij stopt gaat hij nog wel een laatste keer boksen bij een gala in de Marokkaanse stad Marrakech. Hij vraag daarvoor wel de steun van Koning Mohammed VI. “Ik heb nooit hulp aan Koning Mohammed VI gevraagd, maar deze keer hoop ik echt dat hij de competitie zal sponsoren,” laat Badr Hari weten.

De kickbokser liet een dag eerder al via zijn Facebookpagina doorschemeren dat hij met nieuws zou komen. “Morgen zal ik de wereld verrassen,” schreef Hari.

Badr Hari liet in 2013 ook weten dat hij zou stoppen met boksen. Ook toen had hij problemen met de Nederlandse justitie. Enkele maanden stond hij alsnog in de ring.

06-11-2015

Door: Demet TV