Ook Nederlanders krijgen familiekorting bij Turkish Airlines

Niet alleen Turken, maar ook Nederlandse gezinnen die een ticket kopen bij de Turkse staatsluchtvaartmaatschappij Turkish Airlines kunnen een korting krijgen van 20 procent. Dat laat de Nederlandse directeur van Turkish Airlines, Ahmet Sahin aan Demet TV weten.

“Enige vereiste om de korting te krijgen is dat mensen de zelfde achternaam moeten hebben,” aldus Sahin. “Dat betekent dat Nederlanders, Marokkanen en Surinamers de korting ook krijgen,” voegt Sahin toe.

De zogenoemde “familiekorting” was een verkiezingsbelofte van de Turkse premier Davutoglu. Voor de verkiezingen had hij gezegd dat Turkse gezinnen die naar Turkije willen vliegen met Turkish Airlines, 20 procent familiekorting zouden krijgen. De regeling is nu verruimd, waardoor niet alleen Turken, maar iedereen er gebruik van kan maken. 

Lees ook: Gezinskorting Turkish Airlines nu een feit

12-11-2015   Demet TV

Volg Demet TV op social media en blijf op de hoogte van al het relevante nieuws voor jou.