Russen bekogelen Turkse ambassade

Woedende Russen hebben de Turkse Ambassade in Moskou bekogeld. Met stenen, eieren en verfbommen verzamelden zich honderden demonstranten voor de Turkse ambassade in Moskou. De demonstranten wilden hun ongenoegen uiten over het neerschieten van een Russisch gevechtsvliegtuig in het Turks-Syrisch grensgebied door Turkije.

Zeker vijftien ramen zouden gesneuveld zijn. De menigte van bijna duizend mensen scandeerden leuzen. Volgens persbureau Interfax zijn er geen aanhoudingen verricht  door de Russische politie.

Geen veiligheidsmaatregelen

De Turkse ambassade in Moskou zegt dat er geen veiligheidsmaatregelen waren getroffen door de Russische politie. Volgens de ambassade had de politie op zijn minst de straat waar de Turkse ambassade zich bevindt afgesloten had kunnen worden.

25-11-2015  Door: Demet TV