Categories Nieuws Artikelen

Vakantiebeurs gaat weer van start

Het grootste vakantie-evenement van het jaar gaat woensdag weer van start. De Vakantiebeurs in de Utrechtse Jaarbeurs zet dit jaar de alleengaande reiziger in de schijnwerpers, mede door de groeiende populariteit van het alleen op reis gaan.

Op de 46e editie van de beurs kan iedereen informatie opvragen over ruim 1200 bestemmingen wereldwijd. Noord-Engeland, Montenegro en Wales zijn dit jaar toegevoegd aan het aanbod.

De vakantiegangers kunnen zich oriënteren op een landenvakantie, maar ook op een vakantiethema. Zo zijn verschillende pleinen ingericht met de thema’s ‘ontdek’ (verre bestemmingen), ‘actief’ (outdoor en sport), ‘samen’ (familie en kinderen), ‘vaar’ (cruises en zeilen), ‘zien’ (steden en cultuur) en ‘buiten’ (kampeer en camping).

De beurs is van woensdag 13 tot en met zondag 17 januari. Dinsdag trapt het evenement af met een vakdag voor mensen die in de reisbranche werken.

13-01-2016 © ANP / Demet TV