Nieuwjaarsreceptie Turkse ondernemers druk bezocht

 

De Turks-Nederlandse ondernemersvereniging Musiad heeft in de World Trade Center in Den Haag een nieuwjaarsreceptie georganiseerd. De nieuwjaarsreceptie van de vereniging is bijgewoond door vooraanstaande personen uit de Turkse gemeenschap.

 

Ook de Haagse wethouder Rabin Baldewsing was aanwezig op de receptie. Baldewsingh zei in zijn toespraak blij te zijn met de Turks-Nederlandse ondernemers in Den Haag.

Ook Denk-Kamerleden Tunahan Kuzu en Selcuk Ozturk waren aanwezig op de nieuwjaarsreceptie. Kamerlid Ozturk die zelf ook jarenlang een onderneming heeft gehad, onderstreepte in zijn toespraak dat ondanks de problemen, Turkse ondernemers een enorme bijdrage leven aan de economie van Nederland. “We hebben Turkse ondernemers hand nodig, want we leven in een tijd waar de werkloosheid hoog is”, aldus Ozturk.

Voorzitter Ali Bekdur van Musiad was blij met de enorme opkomst bij de receptie. Volgens Bekdur blijft het ledental van de ondernemersvereniging groeien. “Daar zijn we erg blij mee,” aldus Bekdur.

 

16-01-2016 © Demet TV