Vermiste Turk “aangehouden” door politie in Frankrijk

De Turkse Erkan C. die sinds vijf dagen in Nederland wordt vermist, zou op dit moment in Frankrijk zijn. Dat zegt een tipgever aan Demet TV. Volgens de bron (wiens naam door Demet TV niet vrij wordt gegeven) zou de vermiste Erkan opgepakt zijn door de Franse politie omdat hij betrokken is geraakt bij een ernstige auto-ongeluk.

De tipgever vertelt aan Demet TV dat de 32-jarige Erkan autohandelaar is en dat hij een garage zou hebben in Amsterdam. Hij zou handelen in auto’s en ook schadeauto’s in het buitenland inkopen. Erkan zou op de dag van zijn vermissing naar Frankrijk zijn gegaan om een auto in te kopen. “Omdat hij dacht dat hij de zelfde dag nog terug zou zijn, zou hij niets aan zijn familie hebben gezegd”, aldus de tipgever. Wellicht heeft zijn familie de politie ingeschakeld toen de man ’s avonds niet thuis kwam. 

Opmerkelijk is dat de politie in Nederland nog steeds melding maakt van de vermissing van Erkan. Het kan zijn dat de Nederlandse politie door zijn Franse collega’s nog niet op de hoogte is gesteld van de aanhouding van Erkan C. Voor de zekerheid maken wij de foto van C. onherkenbaar. Ook hebben wij de politie geïnformeerd over deze ontwikkeling. 

19-01-2016 Door: Demet TV