“Badr Hari mishandelt ober in discotheek”

Volgens de Marokkaanse krant AL Akhbar zou kickbokser Badr Hari opnieuw betrokken zijn geweest bij een mishandeling. Volgens de krant zou Badr Hari een ober hebben mishandeld, meldt de website Marokko.nl.

De ober heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie in Marrakech. Tijdens het voorval zouden ook Nederlandse vrienden van Badr Hari daarbij aanwezig zijn. Toen Hari drank bestelde vroeg de ober of hij een fles of glas wilde. Voor Badr Hari was dat genoeg reden om uit te halen, waardoor de ober zijn evenwicht verloor.

Aan het einde van de avond was de ruzie nog steeds niet gesust. “Bij het verlaten van het hotel vroeg Hari de ober mee naar buiten om het uit te praten. Nog voor ze de uitgang bereikten kreeg de ober echter opnieuw klappen.”

Ook een aanwezige klant die de moed verzamelde om tussenbeide te springen, zou rake klappen hebben gekregen waarbij hij een “gebroken neus” zou hebben opgelopen.

22-04-2016 © Demet TV