Kapper Ali redt neergestoken jongen (16)

Een zestienjarige jongen is vrijdag op de Laakkade in Den Haag neergestoken. Hij vluchtte daarna gewond een Irakese kapperszaak binnen aan de Goeverneurlaan. “Help ik ben gestoken”, zou de jongen al roepend naar binnen zijn gerend bij Ali’s Barber Shop. Dat laat de eigenaar van de kapperszaak aan Omroep West weten.

Ali was net bezig met een klant toen de zestienjarige slachtoffer binnen kwam en om hulp vroeg. De kapper ontfermde zich over de jongen en probeerde hem rustig te krijgen.

Ook was er in de kapperszaak van Ali was op dat moment toevallig een verpleger aanwezig. Hij keek naar de verwondingen in de buik van de jongen. Kapper Ali heeft de jongen geholpen en direct de politie en ambulance gebeld waarna de jongen is overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie vond in de omgeving van de steekpartij een mes dat vermoedelijk is gebruikt bij de steekpartij. De reden voor de steekpartij is nog niet duidelijk. Van de dader ontbreekt nog elk spoor. 

29-04-2016 © Demet TV