Man komt met app om imam te liken

De Amsterdammer Mohamed Mouman heeft een app ontwikkeld waarmee moskeegangers die imam kunnen liken of disliken. Wie bijvoorbeeld niet tevreden is over de toespraak van de imam, kan dat via de app aangeven. Dat meldt AT5. 

Volgens de maker van de app is daar behoefte aan: “Na de preek kunnen de bezoekers de app openen en een like geven.” De bezoekers van de moskee kunnen er zelfs een comment bij schrijven.

Mohamed wil het mogelijk maken om de imams feedback te geven, wat op dit moment nauwelijks mogelijk is. “Je kan natuurlijk niet allemaal een nummertje gaan trekken aan het einde van de preek om naar de imam te komen en te zeggen je hebt het goed gedaan, of je hebt het wat minder goed gedaan,” meldt Mohamed aan AT5.

Kijk hieronder naar een filmpje over de app.