Doden in Turks café waren broers van Marokkaanse komaf

De Twee personen die in Nijmegen in het Turkse café Istanbul zijn omgekomen, zouden van Marokkaanse komaf zijn. Dat meldt marokko.nl. Het lijkt er op dat de twee (Marokkaanse broers) zijn omgebracht in het café.

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag twee verdachten aangehouden in de zaak rond de vondst van twee doden in Café Istanbul in Nijmegen. Volgens de politie gaat het om twee mannen van 36 en 42 jaar oud. Ze worden verdacht van moord dan wel doodslag, zei een woordvoerder van de politie.

Verdere details, ook over de identiteit van de slachtoffers, kon hij nog niet bekendmaken.

De politie kreeg maandag rond 13.00 uur een melding dat er een dode was aangetroffen in het café. Tijdens het politieonderzoek in het pand vonden rechercheurs ook een tweede lichaam.

10-05-2016 © Demet TV