Gulle Marokkanen zamelen 14.000 euro voor zieke moeder

In Nederland is een inzamelingsactie begonnen voor een zieke Marokkaanse moeder uit Utrecht. De vrouw heeft kanker en in Nederland heeft ze te horen gekregen dat ze is uitbehandeld. De Marokkaanse is daarom genoodzaakt om haar behandelingen in Duitsland voort te zetten, wat torenhoge kosten met zich meebrengt.

Aan de situatie van de Marokkaanse moeder is voor het eerst door de website Marokko.nl aandacht besteed. Sindsdien hebben vele gulle Marokkanen geld gedoneerd aan de vrouw. Van de benodigde 20 duizend euro, is inmiddels 14 duizend euro opgehaald. Tegen de website zegt de moeder dat ze “niet met woorden kan beschrijven” hoe dankbaar ze is. “Ik kan haast niet geloven dat er zoveel donaties zijn binnengekomen,” aldus de moeder.

De Marokkaans moeder is ongeveer drie weken geleden nog een behandeling in Duitsland ondergaan. Voorlopige resultaten laten zien dat de tumor na deze behandeling met maar liefst 30 procent is geslonken.

Er is nog 6 duizend euro nodig om de beoogde 20 duizend euro te halen. Informatie over hoe je zelf kunt donderen is hier te vinden.

13-09-2016 © Demet TV