Maradona naar Marokko voor galawedstrijd

Oud-profvoetballer Diego Maradona gaat naar Marokko voor de viering van de Groene Mars dat dit jaar voor de 41ste keer wordt georganiseerd. De eerste versie van de Groene Mars werd in 1975 in opdracht van de Marokkaanse koning Hassan II gehouden om de toenmalige bezetter van de Marokkaanse Sahara een definitieve klap te geven. De mars werd door 350 duizend Marokkanen bijgewoond.

Om hierbij stil te staan zal net als vorig jaar ook dit jaar een galawedstrijd worden gespeeld waar ook de oud-sterspeler Maradona aan zal deelnemen. Maradona die eerder ook een bezoek bracht aan Marokko zei dat dit zeker niet zijn laatste bezoek zou zijn.

De galawedstrijd zal waarschijnlijk op 6 november worden gespeeld in het Sheikh Mohamed Laghdaf Stadion in Laayoune.

17-10-2016 © Demet TV