Categories Nieuws Artikelen

Toprak Yalçiner uit de kleren voor JFK

Toprak Yalçiner heeft een naaktshoot gedaan voor JFK Magazine. “Vorig jaar had ik dit niet gedaan. Ik ben eindelijk tevreden met mijn lijf, alles is in balans. Het was nu of nooit, voor je het weet is dit moment voorbij”, zegt de 29-jarige CMC-actrice in het bijbehorende interview.

”Vroeger was ik meer bezig met hoe mensen op iets zouden kunnen reageren. De mensen om mij heen, maar ook de bakker op de hoek. Dat heb ik losgelaten”, zegt Toprak. “Ik ben zelfverzekerder, waardoor ik dit soort keuzes durf te maken. Ergens ben ik over een grens gegaan.” Voor de semi-naaktreportage heeft ze niet getraind. “Voor deze fotoserie heb ik niets uit mijn dieet geschrapt. Ik ben het weekend ervoor gewoon gaan stappen. Dat heb ik mezelf niet ontnomen.”

Ze besprak de sexy fotoserie met haar drie jaar jongere vriend Mats, met wie ze nu ruim twee jaar samen is. “Mijn vriend moedigt me aan. Hij vindt mij de mooiste vrouw ter wereld. Ik heb het vooraf met hem besproken. Hij zei: ‘Stop met nadenken, het komt goed.’ Als ik die steun van mijn man voel, heb ik het gevoel dat me niks kan overkomen. Hij was ook even bij de shoot aanwezig, maar ik heb hem gevraagd snel weg te gaan. Het werd ineens wel heel persoonlijk, dat wil ik toch meer tussen hem en mij houden.”

07-12-2016 © ANP