Politie staat voor groot raadsel: “Wat is dit?”

De politie in Den Haag staat voor een groot raadsel en schakelt daarom de hulp van de burger in. Politiebureau Hoefkade van de Haagse Schilderswijk vraagt zich af wat dit is (zie foto). Het voorwerp op de foto wordt in verband gebracht met een melding over een balkonbrand, dat uiteindelijk loos alarm bleek te zijn.  

Gisteren kwam er bij de politie en brandweer in Den Haag een melding binnen van een balkonbrand. Toen de hulpdiensten arriveerden konden ze geen brand ontdekken. Maar er was wel iets anders wat vermoedelijk met de melding te maken had. De hulpdiensten weten echter niet wat het is en vragen op Facebook de burger om hulp. “Ter plaatse bleek het mee te vallen, echter ging het niet goed met het voorwerp op de foto. Maar, wat is het?” vraagt de politie zich af.

Uiteraard zijn wij van Demet TV niet de beroerdste om de politie een handje te helpen bij het oplossen van deze mysterie. Weet u wat het is? Share en reageer op het bericht. Want de politie looft een beloning uit voor het “meest serieuze en het meest humoristische antwoord”.

Like Demet TV op Facebook en blijf op de hoogte van al het nieuws speciaal voor Turkse en Marokkaanse Nederlanders.

14-12-2016 © Demet TV Foto: screenshot Facebook, Politiebureau Hoefkade