Twittermeisje van Aleppo op bezoek bij Erdogan: “Dank u wel”

Het zevenjarig meisje Bana Alabed dat wereldwijd de aandacht trok met tweets uit de Syrische stad Aleppo, is na haar evacuatie naar Turkije vandaag op bezoek gegaan bij de Turkse president Erdogan. Het meisje trok wereldwijd aandacht met haar tweets aan de internationale gemeenschap en president Erdogan. Ook stuurde zij tweets aan het adres van de Turkse minister van Buitenlandse Zaken en vroeg hem om hulp. “We hadden hoop, maar wat gebeurt er nu? Help ons alstublieft. Er is geen tijd meer,” schreef zij.

Emotioneel gesprek met Erdogan

De Turkse president en zijn vrouw luisterden vandaag naar het verhaal van het twittermeisje. Volgens Turkse media zou dat een erg geëmotioneerd gesprek zijn geweest.   

Bana Alabed heeft de Turkse president Erdogan ook bedankt voor zijn inzet die ervoor heeft gezorgd dat zij is gered.

21-12-2016 © Demet TV