Corendon neemt 200 mensen gratis op reis naar Turkije. Aanmelden kan nog.

Reisorganisatie Corendon neemt 200 mensen gratis mee op reis naar (Nevsehir) Turkije. De reis is onderdeel van de campagne ‘We love Turkey’ die ervoor moet zorgen dat mensen het wonderschone Turkije beter leren kennen.

De gratis trip naar Turkije duurt in totaal 3 dagen en wordt compleet voor 2 personen in zijn geheel verzorgd door Corendon. De gelukkigen die na verloting op 9 april mee mogen, overnachten in een super-de-luxe 5-sterren all inclusive resort.

Op het programma staan onder andere een spectaculaire ballonvaart over het sprookjesachtige landschap van Cappadocië en een spetterend optreden van een Mystery Guest in het best bewaarde theater uit de oudheid, zo wordt vermeld op de website van de reisorganisatie.

Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden.

02-03-2017 © Demet TV