Wilders liegt en bedriegt weer: “Jezus bestaat niet in de Islam”

Geert Wilders van de PVV heeft weer door te liegen, bedriegen en angst te zaaien, zijn doelen proberen te bereiken. Dit keer beweerde de Islam-hater tijdens het NOS-verkiezingsdebat dat Jezus niet bestaat in de Islam. Hij vervolgde zijn betoog met de woorden dat in de Islam de profeet Mohammed bestaat en voegde daar uiteraard een groot hoeveelheid onzin en verwensingen aan toe die wij hier niet herhalen.

Tijdens het NOS-verkiezingsdebat kwam Wilders in discussie met lijsttrekker Gert-Jan Segers van de Christen Unie. De stelling die Wilders had bedacht voor het duel was dat de Islam het grootste gevaar voor Nederland zou zijn.
In een poging om zijn gelijk te krijgen, moest Wilders zelfs keihard liegen. “Jezus bestaat niet in de Islam. Daar bestaat profeet Mohammed die…” (De onzin die Wilders hierna opsomt, herhalen wij hier niet, ook niet in het kader van de vrijheid van meningsuiting)

Jezus / profeet Isa

Speciaal voor de PVV-aanhang: Jezus bestaat wel in de Islam. Binnen de islam behoort hij zelfs tot een van de belangrijkste profeten.

Hoewel de naam Mohammed slechts vijf keer in de Heilige Koran genoemd wordt, wordt de naam Isa (Jezus), wel 25 keer genoemd. Een onderdeel van de geloofsbelijdenis van de islam is het accepteren van Jezus als geëerde profeet van Allah, een van de hoogste in rang. Daarom zou geen enkele moslim Jezus durven te verwerpen. De Koran vertelt dat Isa (Jezus), geëerd wordt en in het Hiernamaals tot degenen zal behoren, die het dichtst bij Allah zullen zijn.

Like Demet TV op Facebook en blijf op de hoogte van al het nieuws speciaal voor Turkse en Marokkaanse Nederlanders.

 14-03-2017 © Demet TV, foto: ANP

Kijk hier naar het fragment (vanaf 7:45)