PVV demonstreert tegen Marcouch in Arnhem

PVV-leider Geert Wilders gaat woensdag in Arnhem demonstreren tegen de voordracht van PvdA’er Ahmed Marcouch als nieuwe burgemeester van de Gelderse hoofdstad. Hij doet dat samen met de voorzitter van de PVV-fractie in de Provinciale Staten van Gelderland, Marjolein Faber, en enkele andere PVV’ers, laat Wilders dinsdag weten.

Arnhem is één van de plaatsen waar de PVV volgend jaar voor het eerst mee wil doen aan de gemeenteraadsverkiezingen. De demonstratie moet plaatsvinden voor het gemeentehuis van Arnhem.

,,De man die wél vindt dat agenten Turks of Arabisch moeten kunnen spreken én voorstander is van hoofddoekjes bij de politie, maar vindt dat PVV’ers niets bij de politie te zoeken hebben. Die man is straks de baas van de politie. Schandalig!”, aldus Wilders.

Volgens Wilders wilde Marcouch van Amsterdam Nieuw-West ,,een islamitisch stadsdeel maken” en is de PvdA’er ,,fan van de islamofascistische moslimbroeder al-Qaradawi”.

04-07-2017 © ANP / Demet TV