Machiel de Graaff (PVV) woedend op Selçuk Öztürk (DENK)

Machiel de Graaff (PVV) woedend op Selçuk Öztürk (DENK)

Denk-Kamerlid Selçuk Öztürk en PVV-Kamerlid Machiel de Graaf zijn hard gebotst in de Tweede Kamer. De ongekende clash gebeurde toen Öztürk de PVV-er ervan beschuldigde dat die in opspraak is geraakt wegens fraude.

“Ik heb meerdere malen hier aangegeven dat dhr. De Graaff, andere mensen die fraude plegen geen uitkering wil geven, terwijl hij zelf meerdere malen in opspraak is gekomen vanwege fraude,” liet de DENK-Kamerlid Öztürk weten. Het PVV-Kamerlid was het hier niet mee eens waarop de clash tussen de twee begon. 

Zie beelden hieronder:

 

 

Deze website is onderdeel van Migrantenomroep Demet TV, met televisie-uitzendingen in de grote steden.
Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van al het nieuws voor Turkse en Marokkaanse Nederlanders.