Belg rijdt rond met geweer in Maastricht

Een 36-jarige Belg die met een hagelgeweer met afgezaagde loop op een scooter rondreed is donderdagochtend in Maastricht opgepakt. Het is onduidelijk wat de man van plan was met het geweer, meldt de politie donderdag.

Agenten zagen rond 03.15 uur op de Scharnerweg een man zonder kentekenplaat op zijn scooter rijden. De politie vroeg de man te stoppen. De man bleek nog een openstaande boete te hebben. Toen hij weigerde te betalen, werd zijn scooter in beslag genomen.

Hierop werd de Belg agressief en uitte hij bedreigingen en beledigingen. De man werd daarop aangehouden en in de boeien geslagen. Daarbij kwam het hagelgeweer met afgezaagde loop uit zijn jas tevoorschijn. Ook had hij munitie en een zakje heroïne op zak.

11 oktober 2012, 16:00
© [CopyRight 2012, Demet Tv]