Categories Nieuws Artikelen

Wilders stuurt brief over ‘Marokkanenprobleem’

PVV-leider Geert Wilders heeft een brief gestuurd naar alle fractieleiders met het verzoek om alsnog een debat te houden over het ‘Marokkanenprobleem’. Dat liet de partij dinsdag weten weten.

“In het belang van een veilig Nederland doe ik een dringend beroep op u. Kijk niet langer weg van een van de grootste problemen in ons land: het Marokkanenprobleem”, schrijft Wilders.

Naar aanleiding van de doodgetrapte grensrechter eind vorig jaar probeerde Wilders al een debat te houden over het ‘Marokkanenprobleem’, maar kreeg daarvoor geen steun. De voetballers die worden verdacht van het doodtrappen van de grensrechter, zijn van Marokkaanse komaf.


Nu doet hij opnieuw een poging. Wilders onderbouwt zijn verzoek met cijfers die moeten aantonen hoe groot het probleem is. “Al geruime tijd vraagt de PVV aandacht voor dit probleem. Helaas, politiek Den Haag is blind en doof”, stelt hij “Begin december ontbrak het de andere partijen aan lef en durfde niemand op de debataanvraag van de PVV te reageren. Ook het kabinet zwijgt in alle talen.”

Aan het begin van het nieuwe jaar doet Wilders een beroep op de verantwoordelijkheidszin van zijn collega’s. “Laat ons het jaar 2013 starten met het goede voornemen om eindelijk een probleem aan te pakken waar vele Nederlanders al jaren wakker van liggen.” Hij sluit zijn brief af door de fractieleiders een jaar ‘vol politieke moed’ toe te wensen.

08 januari 2013, 10:39
© [Copyright 2013 Demet TV]