Demet TV – Boze standhouders Multifestijn willen geld terug.

Het Multifestijn had ook dit jaar een groot succes moeten worden. Maar helaas kwamen dit jaar veel minder bezoekers op de festiviteiten af. Dit heeft tot boze reacties van huurders van stands geleid. Want ondernemers zouden verleid zijn om een stand te huren waar ze goede zaken zouden kunnen doen. Nu de opkomst beneden alle verwachtingen zijn, willen standhouders een deel van hun geld terug.

 

Ook zouden volgens sommige ondernemers stands tegen verschillende prijzen zijn verhuurd. Terwijl de één een stand voor 1500 euro kon huren, moest de ander er 3000 euro voor betalen.

 

Kijk hier naar de reacties van standhouders en de organisatie van het Multifestijn.

 

Gepubliceerd op: 23-10-2012

 

———————

 

UPDATE: We krijgen per e-mail te horen dat mensen ziek zijn geworden na het eten bij het MultiFestijn. Als u ook ziek bent geworden door het eten, kunt u ons melden waar u het heeft gekocht? Stand/naam bedrijf. Doet u dat alleen via deze link.  Demet TV garandeert uw anonimiteit.