Categories Video

Demet TV spreekt met manager Kibariye

De reden dat de Turkse zangeres Kibariye gisteren op het Multifestijn niet heeft opgetreden is omdat zij niet is betaald door de organisatoren van het festijn. Dat laat de manager en tegelijkertijd de echtgenoot van Kibariye, Ali Kucukbalcik aan Demet TV weten.

‘Het bedrag dat in de overeenkomst stond, is nooit door de organisatoren betaald,’ aldus de manager van Kibariye.

Na de chaos dat gisteren is ontstaan nadat bekend werd gemaakt dat Kibariye niet zou optreden, heeft Demet TV vandaag contact gezocht met staf van Kibariye.

‘Wat de organisatoren zeggen is een leugen, Kibariye is niet betaald’ laat Kucukbalcik aan onze omroep Demet TV weten. Opvallend is dat de organisatoren van het Multifestijn gisteren zeiden dat Kibariye het vliegtuig gemist zou hebben. Dat blijkt nu dus een leugen aldus de manager van Kibariye.

© Demet TV

Lees ook: Chaos op het Multifestijn