JUF ZOU TURKSE JONGEN (5) HEBBEN OPGEHANGEN

In Antwerpen zou een juffrouw een Turkse kind van 5 jaar hebben opgehangen. Dat zou gebeurd zijn op het schoolplein omdat het jongetje niet in de rij wilde staan.

De ouders van het jongetje zeggen dat de juf het jongetje geslagen zou hebben en daarna aan zijn nek aan een touw hebben opgehangen. Het jongetje raakte ernstig gewond.

De moeder van het jongetje zegt op haar facebookpagina al bij verschillende artsen langs te zijn geweest die de wonden bevestigen.  Ze wil dan ook dat de juffrouw van de school wordt ontslagen. Ze heeft zelfs samen met een groep Turkse moeders bij het schoolplein hebben gedemonstreerd, blijkt uit videobeelden van VTM Nieuws.

De directie van de school in Antwerpen zegt niks te weten van het incident. ,,Aan het eind van de speeltijd heeft een kleuter verwondingen aan de hals opgelopen”, zegt ze in de Gazet van Antwerpen. ,,Bij de rijvorming werd dit vastgesteld. De wonden werden onmiddellijk verzorgd en de school heeft de ouders zo snel mogelijk ingelicht.”

Echter het kind zelf zou volgens de moeder zeggen dat de wonden door het toedoen van de juffrouw is ontstaan.

UPDATE: Op het youtubekanaal van “De Jonge Turken” is zojuist een filmpje verschenen waarin het kind de beschuldigingen richting de juf zou bevestigen.