Kamerlid AK-Partij haalt hard uit naar premier Rutte

Drie Turkse Kamerleden van de regerende AK-Partij hebben op uitnodiging van UETD maandag een bezoek gebracht aan Nederland. Een van de Kamerleden was Metin Kulunk die bekend staat om zijn felle uitspraken.

Toespraken

Op de bijeenkomst in Utrecht hebben de Turkse Kamerleden verschillende toespraken gehouden. De meest opvallende toespraak was die van Metin Kulunk, die hard uithaalt naar premier Rutte. Zo hard zelfs, dat dit weleens kan leiden tot een diplomatieke rel tussen Nederland en Turkije.

Kijk hier naar de impressiebeelden.

 

Deze website is onderdeel van Migrantenomroep Demet TV, met televisie-uitzendingen in de grote steden.
Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van al het nieuws voor Turkse en Marokkaanse Nederlanders.