DENK wil herziening vermogenswet

De politieke beweging Denk wil een herziening in de vermogenswet. Dat zegt DENK-Kamerlid Tunahan Kuzu tijdens een bijeenkomst met Turkse ouderen in Rotterdam. Volgens DENK zorgt deze wet voor veel problemen bij de eerste generatie Turken en Marokkanen. Omdat deze mensen op latere leeftijd naar Nederland zijn gekomen, krijgen zij een lagere AOW-uitkering en moet hun AOW aangevuld worden uit de bijstand. En dat zorgt voor veel problemen. Want mensen met een bijstandsuitkering mogen geen bezittingen in het buitenland hebben.

Bekijk ook: Onderzoek vermogen Turkse bijstandsgerechtigden onrechtmatig

07-03-2017 © Demet TV

Deze website is onderdeel van Migrantenomroep Demet TV, met televisie-uitzendingen in de grote steden.
Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van al het nieuws voor Turkse en Marokkaanse Nederlanders.