Schilderswijk en Transvaal protesteren tegen parkeerbeleid

Bewoners en winkeliers uit de Haagse Schilderswijk en Transvaal hebben afgelopen vrijdag massaal geprotesteerd tegen het verruimen van het parkeerbeleid in hun straat. De bewoners zijn tegen het betaald parkeren en zeggen dat de gemeente onverantwoord te werk gaat. Volgens de bewoners zorgt het verruimen  van het parkeerbeleid er juist voor dat kwetsbare groepen mensen nog harder worden geraakt.

Bewoners en de winkeliers uit de Schilderswijk en Transvaal hebben de afgelopen tijd honderden handtekeningen verzameld. Samen met een petitie zijn de handtekeningen overhandigd aan de gemeente. Komend donderdag neemt de Haagse gemeenteraad een

19-11-2017 © Demet TV

 

 

Deze website is onderdeel van Migrantenomroep Demet TV, met televisie-uitzendingen in de grote steden.
Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van al het nieuws voor Turkse en Marokkaanse Nederlanders.