Categories Video

Demet TV – ‘PVV valt uit elkaar’

Ratten die het zinkende schip verlaten’  Zo reageert PvdE-gemeenteraadslid Khoulani op het uit de partij stappen van twee Haagse PVV-gemeenteraadsleden.

In een interview met Demet TV reageert PVV-fractievoorzitter Machiel de Graaf op de situatie binnen de partij.

Volgens De Graaf is gemeenteraadslid Arnoud van Doorn verzocht om uit te fractie te stappen, nadat hij ‘fouten’ zou hebben gemaakt in het fractiebudget. Het vertrek van Marjolein van de Waal was voor de fractievoorzitter wel een verrassing.

Volgens De Graaf valt de PVV-fractie in Den Haag nu niet uit elkaar en is het ook niet zo dat het zou rommelen binnen de PVV fractie. Over de verklaring van de PvdE is hij kort en duidelijk: “Dat is aan dhr Khoulani, ik voel me niet geroepen om daar op te reageren”