Demet TV – Turkse Vicepremier ontmoet de Turkse gemeenschap in Rotterdam

Turkse Vicepremier ontmoet de Turkse gemeenschap in Rotterdam

Tijdens zijn drie daags bezoek aan Nederland heeft de Turkse vicepremier Bekir Bozdag zaterdag de Turkse gemeenschap in Nederland toegesproken. De ontmoeting met de Turkse gemeenschap in De Doelen in Rotterdam, is door zo’n 500 mensen bezocht.

De Turkse vicepremier riep in zijn toespraak de Turken in Nederland op om goed Nederlands te leren en in te burgeren. Tevens benadrukt hij ook het belang van de moedertaal, het Turks. Niet alleen Nederlands, maar ook de Turkse taal moet men machtig zijn. Want ‘wie zijn moedertaal goed beheerst, leert makkelijker Nederlands spreken’ aldus de vicepremier.

Kijk hier naar het gehele toespraak van vicepremier Bozdag in de Doelen.

Tags: vicepremier, Bekir Bozdag, de doelen,