Categories Video

Demet TV – Kompas International, Gemeente Den Haag en Demet TV organiseren lezing over 400 jaar betr

In samenwerking tussen Kompas International, de Gemeente Den Haag en Demet TV is vrijdag een lezing gehouden over de 400 jarige betrekkingen tussen Turkije en Nederland.

Op de lezing hebben sprekers zoals Henk Kool (Wethouder Den Haag), Togan Oral (Consul Generaal Turkije), Onno Kervers (Consul Generaal Nederland) en Ria Oomen-Ruijten (Lid Europees Parlement, Turkije rapporteur), hun visie op deze betrekkingen gegeven.

Op de lezing die druk bezocht is waren ook vertegenwoordigers van verschillende ambassades aanwezig.

Kijk hier naar een verslag van deze bijeenkomst.

 

06-02-2012

Copyright by Demet TV

Tags: Henk Kool (Wethouder Den Haag), Togan Oral (Consul Generaal Turkije), Onno Kervers (Consul Generaal Nederland) en Ria Oomen-Ruijten (Lid Europees Parlement, Turkije rapporteur), Hatice Can Engin (Kompas International), Eveline van Rens (Gemeente Den Haag, Europa Direct) Mustafa Okcuoglu (Gemeenteraadslid PvdA) Demet TV, Demetnu.nl