Jonge straatrovers opgepakt in Den Haag

Twee straatrovers van 12 en 14 jaar hebben woensdagmiddag in Den Haag een 13-jarige jongen met een mes bedreigd en hem beroofd van zijn waardevolle spullen. Agenten hebben het jonge tweetal aangehouden, laat de politie weten.

De beroving werd rond 14.00 uur gezien door getuigen, die de politie waarschuwden.


Agenten gingen direct op onderzoek uit en zagen in de buurt van de tramhalte op het Erasmusplein twee jongens lopen die aan het opgegeven signalement voldeden.

Een van van hen werd bij de Erasmusweg aangehouden en de andere liep op de brug tussen de Remmersteinstraat en de Betje Wolfstraat in de armen van de politie. De twee Haagse jongens hadden spullen op zak die waren gestolen van hun 13-jarige slachtoffer.

10 januari 2013, 15:02
©Demet TV